Selasa, 23 Jun 2015

BORONG SHOWER GEL BIDARA SIDR LIMAU PURUT / JENAMAKAN SENDIRI / REBRANDING MINIMUM OEM / HARGA BORONG UNTUK PEMBORONG


Shower gel untuk dijenamakan sendiri dengan jenama ANDA!!
PELUANG menjual produk sendiri dengan kos yang mininum.
minimum order 36 botol
 GMP & KKM provided.

Info produk:

SHOWER GEL BIDARA SIDR dengan aromaterapi LIMAU PURUT
- handmade / homemade / muslim handmade
 jika berminat sila email COMPANY PROFILE/ PROFIL INDIVIDU kepada
sitiyumni@ymail.com atau call TEL: +60 18 371 9803

Gel Mandian Sidr Bidara Syifa' dengan Aromaterapi Limau Purut Dunia Seri Anggun kini dengan FORMULA BARU yang dipertingkatkan bagi melembapkan kulit dan perlindungan daripada sinaran UV. Dengan rangkaian aromaterapi terbaru iaitu LIMAU PURUT.

Walaupun seri hasilkan GEL MANDIAN BIDARA ini tanpa menggunakan MENTHOL, tetapi pelanggan tetap merasai kesegaran dari kesegaran limau purut. Bonus, formula yang tidak memedihkan mata juga menjadikan SHOWER GEL BIDARA SIDR SERIEMAS ini sesuai untuk kanak- kanak.

Jom tengok khasiat essential oil BIDARA dan LIMAU PURUT yang menjadikan gel mandian  ini istimewa:
Limau purut mengandungi bahan aktif berubat seperti anti hysteria, anti tumor, pencuci asli, anti septic, anti bacteria dan banyak lagi. Dengan memasukkan pati minyak limau purut dalam gel mandian ini dapat menghilangkan bau badan serta melembutkan kulit. Bauan dari limau purut juga boleh meningkatkan kesegaran badan, dan bau nyaman disekeliling ruang dalam rumah atau pejabat.

PENGELUAR / PENGEDAR:
DUNIA SERI ANGGUN (002110641P)
NO LESEN: L0051538-3 1-15
JLN PANDAN PRIMA 2,
DATARAN PANDAN PRIMA,
68000 AMPANG TEL: +60 18 371 9803

Sabtu, 23 Mei 2015

HOUSE OF LULUR: LULUR BADAN ORGANIK SERIEMAS / ORGANIC BODY SCRUB / LULUR BERAS PANGGANG PULUT HITAM ASLI / TRADISIONAL LULUR / BORONG LULUR / RUNCIT / OEM / JENAMAKAN SENDIRI PRODUK SPA / MURAH BORONG LULUR BERKUALITI / EJEN LULUR DIPERLUKAN

Kat Malaysia ni, susahnya nak cari lulur asli organik, kebanyakan lulur datang dari negara jiran. Disebabkan faktor ini, mendorong saya membeli mesin menghasilkan lulur. Now happy sebab boleh hasilkan lulur sendiri seperti yang saya kehendaki. Bahan lulur:

- beras panggang, pulut hitam, ekstrak herba terpilih, essential oil.

* akan datang saya upload feedback customer yang telah menggunakan lulur dan menjenamakan sendiri produk lulur buatan tangan dan mesin ni (hihi). Setakat ini 100% memberi feedback, menanggalkan daki, halus, lembut, wanginya!!! Saya ingin menambah, penggunaan yang kerap membuatkan kulit gebu.

AROMATIC COFFEE

  • MENGURANGKAN SELULIT
  • Mencerahkan warna kulit
  • Mengurangkan stress dengan bauan kopi yang manis
  • Menegangkan kulit

WARM GINGER / BALINESE BOREH / JAVANESE
  • Membuang angin 
  • Menghangatkan badan
  • meningkatkan metabolisme
  • Menyegarkan badan yang letih
SWEET MANGOSTEEN
  • Mencerahkan kulit
  • Menggebukan kulit
  • Mengurangkan jerawat
  • Menghaluskan kulit
SMOOTH GREENTEA / GREEN BEAN
  • Mencerahkan kulit
  • Melicinkan kulit
  • Memudarkan parut
  • Menghaluskan kulit
RICE MILK
  • Mencerahkan kulit
  • Melembapkan kulit
  • Memudarkan parut
  • Meratakan warna kulit 

HARGA JUAL: RM 20/ 100GM
HUBUNGI DUNIA SERI ANGGUN 0183719803

HARGA BORONG / REBRANDING : sila isi borang di sebelah kanan blog ini dan click SUBMIT FORM. ATAU email kepada sitiyumni@ymail.com untuk permohonan harga borong atau OEM.

Khamis, 7 Mei 2015

BIDARA: SIDR BIDARA


Semua pati bidara / essential oil yang dihasilkan telah dizikirkan bagi memperkuatkan lagi tenaga syifa' InsyaAllah hanya dengan izin Allah SWT. Boleh hubungi kami di 0183719803

BIDARA : SIDR BIDARA / PATI BIDARA / ESSENTIAL OIL BIDARA / GEL MANDIAN BIDARA / SHOWER GEL BIDARA / KHASIAT BIDARA / KEGUNAAN FUNGSI PATI BIDARA TULEN PERTAMA DI MALAYSIA

SERIEMAS ESSENTIAL OIL SIDR BIDARA
KELUARAN DUNIA SERI ANGGUN
RM48 /10ML
CALL / WA / TELEGRAM 0102209665
CALL 0163607288



Daun bidara merupakan satu media terapi Ruqyah untuk pengubatan Islam berbentuk Syifa'. Dengan izin Allah SWT tentunya untuk mencegah dan menghalang gangguan makhluk halus / sihir yang terlindung dari pancaindera kita sepertimana yang dinyatakan dalam Hadis dan Al Quran. Serta kegunaannya daun bidara bersifat antiseptik untuk membersihkan kulit dan mencegah penyakit kulit seperti ekzema, kulit sensitif, dan sebagainya.

CARA MENGGUNAKANNYA:

Titiskan dalam air mandian anda beberapa titis mengikut pilihan hati anda.
Campurkan dalam sabun / krim / losyen / gel  mandian anda bagi tujuan Pendinding, InsyaAllah.
Sesuai bagi mandian ibu lepas bersalin serta bayi.
Mandian bagi tujuan kesihatan, niat kerana Allah Taala.

*Saya harap penulisan saya ini tentang khasiat serta manfaat tidak diplagiat oleh mana-mana pihak. Walaubagaimanapun, siapa saya untuk menghalang jenama lain untuk meniru penulisan saya serta terus mencetak pada botol gel mandian mereka. Saya halalkan, kerana semua ilmu adalah milik Allah SWT. Malah saya berasa gembira kerana penulisan saya mengenai khasiat serta cara pemakaian menyentuh hati mereka. Apa yang ditulis oleh saya dan cara pemakaian itu adalah melalui pengalaman, pemerhatian serta soal selidik dan sedikit kajian yang tak seberapa oleh saya sendiri. Seperti yang diberitahu, inilah bezanya produk buatan tangan (muslim handmade) yang dibuat ikhlas dari hati dan dimulai dengan Bismillahhirrahmanirrahimm..

p/s:Harapan Seri semoga usaha Seri menyediakan Pati Tulen Sidr Bidara ini dapat memberi manfaat kepada ramai orang tak kira beragama Islam atau mana-mana agama. Berkongsi sedikit, Seri dan suami memetik sendiri daun bidara ini dari permulaan penyediaan pati essential oil ini, proses memetik di seluruh negeri Selangor, kemudian dihantar ke makmal pemprosesan dengan menggunakan kaedah cold process, tanpa melibatkan alkohol atau solvent pelarut supaya herbs compound adalah benar benar tulen. Paling terasa sepanjang proses penyediaan pati bidara ini, Seri tengah sarat mengandung. Dengan pelbagai dugaan, akhirnya pati siap diproses. Keesokan pati ini siap, seri terus melahirkan bayi perempuan. Itulah pengalaman dan sejarah penghasilan pati bidara essential oil ini yang Seri tak akan lupakan. Sesungguhnya percaturan Allah SWT ini begitu indah, setiap dugaan, cacian hinaan, fitnah dibalas dengan sesuatu yang sungguh manis yang Seri sendiri tak terfikirkan. Maka lahirlah pati ini dengan penuh kasih sayang. Harap bermanfaat.

Seri juga membuka peluang kepada mana-mana pengusaha / peniaga yang berdaftar untuk menjenamakan pati Sidr Bidara ini dengan modal yang minimum dan relevan. Sesiapa yang berminat boleh email kepada sitiyumni@ymail.com (hanya yang menghantar email sahaja akan dilayan). Tawaran adalah terhad. Ada rezeki, InsyaAllah.

Khamis, 5 Mac 2015

PEMBEKAL BORONG PRODUK SPA / BORONG LULUR / AROMATHERAPHY BARANGAN UNTUK SPA BAHAN MENTAH SABUN / KRIM / RAW MATERIAL FOR SOAP / HANDMADE CREAM / DIY / BORONG / PEMBEKAL BARANG SPA / SCRUB / LULUR / AROMATERAPHY ESSENTIAL OIL / EKSTRAK HERBA TULEN HALAL SUCI

SENARAI MINYAK AROMATHERAPHY / FRAGRANCE OIL

 ESSENTIAL OIL: (ada khasiat+ vitamin + cold pressed) Malaysian majority are Muslim, so therefore solvent not used in my essential oils extraction.

All my Pure Essential Oil are safe to apply on all skin type directly, it will not create irritation to skin. ( Note : Pure Essential Oil should not harmful to skin, because it make by pure natural herbs and fruits. Example : Lemon Essential Oil from fresh lemon skin will not create irritation to skin. )

Processing :
Pure Essential Oil - Best quality by Cold Press and Cold Process. ( This will maintained the medical compound remain inside the essential oil. )

FRAGRANCE OIL / AROMA OIL
quality, concentrated, Cosmetic Fragrance Oils are formulated to be safe for use on the skin.
Our Cosmetic Fragrance Oils will not cause seizing in CP / melt & pour soap and are not drying to the skin. They work well in soaps, lotions, creams, powders, balms, oils and scrubs.

- Kegunaan spa :
* titis dalam mandian susu / mandian herba / sauna / mandi bunga / mandi aroma
 * sebagai burner di spa. Haruman.

Untuk SPA BORONG / PEMBUAT SABUN / KRIM DAN LOSYEN









SAYA JUGA MENJUAL FORMULA YANG TELAH DIBLEND UNTUK DIGUNAKAN SEBAGAI BAHAN AKTIF SABUN/ LOSYEN KRIM ANDA. Semua Formula ini adalah essential oil yang terdiri daripada buah -buahan dan tumbuhan sahaja. Selamat untuk kulit. BUKAN bahan kimia sintetik. Semua ekstrak buah dan tumbuhan sahaja. LIMITED STOCK sahaja.

FORMULA BLENDED ESSENTIAL OIL

RM65 /30 ML
RM35/ 10 ML


1. Basic Vitamin C -Formula Basic Skin untuk tegangkan kulit, memutihkan dan anti kedut.
2. Whitening - Memutihkan kulit sahaja. 
3. Firming - Menganjalkan kulit
4. Kuasa Lelaki - untuk kesihatan lelaki secara menyeluruh
5. Anti Wrinkle - Anti Kedut. Untuk golongan yang belum berkedut.
6. Slimming - Untuk menguruskan badan. Melancarkan darah dengan memecahkan selulit.
7. Anti nyamuk - Repellent nyamuk.
8. Pati Tulen Bidara - Frekuensi untuk repellent gangguan makhluk halus, saka, jin dan penebat sihir InsyaAllah.

HARGA GLYCERIN GRADE A  / SOAP BASE MURAH  / TRANSPARENT SOAP BASE / OPA SOAP BASE

ORDER PER 5 KG

RM 15.90 X 5KG = RM 79.50

RM 14 X 10KG = RM 140

* TAK TERMASUK CAJ POSLAJU

CAJ POSLAJU:

- RM 21.20 untuk 5 kg
- RM31.80 UNTUK 10KG

POS BIASA:

- RM 15 untuk 5 kg
- RM 22 untuk 10 kg

*KIRAAN DAH TERMASUK GST POS

BAHAN MENTAH / RAW MATERIAL / EKSTRAK HERBA / UNTUK SABUN DAN GEL MANDIAN / KRIM

- Membekal bahan mentah / ekstrak herba terpilih yang 100% asli, borong minyak aromatheraphy untuk pembuat sabun , krim atau produk spa.

Serbuk herba pure 100%:

- liquid delima extract
RM7/ 50ml

- serbuk susu kambing
RM7/ 20gm

-serbuk mutiara - utk cream/ sabun
RM 20/20gm
RM 40/ 50gm

- serbuk manjakani utk sabun
RM 30/ 100gm

- serbuk kayu manis
RM 10/100gm

- serbuk halia
RM12/100gm

- serbuk pucuk betik
RM16/ 100gm

- serbuk gelenggang
RM18/ 100gm

- serbuk sireh
RM20/ 100gm

Serbuk pegaga
RM18/ 100gm

HERBA KERING

Rose Bud
- 80gm

Bahan aktif semulajadi / kimia selamat utk kulit utk buat sabun/ krim:
- liquid delima extract
RM7/ 50ml

- serbuk susu kambing
RM7/ 20gm

- face cream base
RM100/1kg

- serbuk marine collagen - utk sabun/ cream
RM10/10gm
RM 30/ 50gm

- serbuk papaya enzyme
RM 25/20gm
RM 55/50gm

- serbuk UV Milk Powder
RM 15/ 50gm

- Glutathione cystein
RM 180/ 100gm

- liquid buah delima extract
RM7/ 50ml

-serbuk mutiara - utk cream/ sabun
RM7/ 5gm - NOt available dah sbb sume suke beli 20gm aje
RM 20/20gm
RM 40/ 50gm

Pengawet untuk sabun:
Hydantoin liquid WO paraben
RM7/ 50ml



HARGA SERBUK HERBA ORGANIK BUNGA:

Organic Rose Powder/Serbuk Mawar - RM45/ 100gm
Rose Powder is made with the finest roses, rose petal powder contains a  myriad of naturally occurring components that make it an excellent benefits to any skin care regimen. Rose Petal Powder is usually combined with other herbal ingredients or used with clays to create a range of beneficial treatments for toned and glowing skin. Rose powder is suitable for all skin types, especially sensitive and mature skin.

 How To Use Rose Powder

Using rose petal powder and pure Amla powder together creates a masks that both rejuvenates and tones skin.
Using pure multani and rose powder together creates a mask that will clean deep and refresh the skin.
Neem and rose will address oily skin issues without stripping the skin.
Add rose petal powder to your bath for skin that feels refreshed and glows.
It moisturizes your skin, and is good for sensitive skin
It is a natural skin toner
It rejuvenates after  a stressful day
It cleanses skin

Organic Lavender Powder / Serbuk Lavender - RM40 / 100gm
Lavender mengandung Linalool asetat yang mampu mengendorkan dan melemaskan sistem kerja urat-urat syaraf dan otot-otot yang tegang. Juga dapat menghaluskan kulit terbakar, bekas luka atau terkelupas.
 The use of Lavender goes back thousands of years, with the first recorded uses by the Egyptians during the mummification process. Both the Greeks and the Romans had many uses for it, the most popular being for bathing, cooking, as an ingredient in perfume, healing wounds, and as an insect repellant. Lavender was used as an after-bath perfume by the Romans, who gave the herb its name from the Latin lavare, to wash.

Organic Jasmine Powder / Serbuk Melur - RM45 / 100gm

Jasmine is botanically known as Jasminum officinale var. grandiflorum, and the plant belongs to the Oleaceae faily of herbs that are also known as the Olive family.

Jasminecontains the following components - Pyrridine alkaloids, Volatile oil, etheric oil, benzilic acetate, jasmon, benzilic alcohol, linalcohol and indole. These chemicals give Jasmine its aphrodisiac and other health related benefits.

Jasmine is alos used as a skin tonic as it has the power to calm skin afflictions due to itching, dermatitis, sunstroke and even leprosy. The herb can be used to resolve dry and sensitive skin conditions. The herb when applied externally helps in increasing skin elasticity and in removing stretchmarks.


SEMUA ORDER HENDAKLAH MELALUI CARA ISI BORANG ORDER DI SEBELAH KANAN WEB INI. JIKA ANDA MENGHADAPI MASALAH  BOLEH HUBUNGI SERI 0102209665

SEMUA ORDER JUGA AKAN DIPOS 3 HARI SELEPAS PEMBAYARAN DITERIMA. *SESETENGAH RAW MATERIAL PERLU DISEDIAKAN / SENTIASA KEHABISAN STOK. JIKA ANDA PERLUKAN DENGAN CEPAT, MOHON BUAT PEMBAYARAN TERLEBIH DAHULU DAN RAW MATERIAL AKAN DISEDIAKAN SECEPAT MUNGKIN.

Rabu, 11 Februari 2015

SABUN RESDUNG BADAN HERBA UNTUK OEM /  REBRANDING / DIJENAMAKAN SENDIRI

- dihasilkan dari bahan alami semulajadi buatan tangan
- ramuan herba terpilih mebantu:

- menghilangkan gatal -gatal di hidung dan di kawasan muka.
- bersin di waktu pagi berkurangan.
- mengurangkan gejala-gejala resdung

Sample sabun adalah dicaj RM18 sebiji.

Min order untuk dijenamakan sendiri adalah 50pcs sahaja
Serious buyer boleh call 0102209665
 ATAU
 Ke lokasi saya di:

SPA DUNIA SERI ANGGUN
1-15 JALAN PANDAN PRIMA 2,
DATARAN PANDAN PRIMA 55100 KL

(SHOPLOT LUAR TESCO AMPANG KL)
SEBARIS DENGAN BAGUS BAKERY

SABUN MUTIARA COLLAGEN UNTUK OEM / REBRANDING / DIJADIKAN JENAMA SENDIRI

SABUN MUTIARA COLLAGEN

- dihasilkan dari bahan alami semulajadi buatan tangan
- ramuan Serbuk Mutiara Asli membantu:

-  menstimulasi kolagen sehingga kulit  tetap lembap, halus, dan kenyal.
 - membantu menghilangkan noda hitam pada kulit wajah, meningkatkan proses regenerasi sel kulit,   dan membuat kulit tampak cerah
- memperhalus tekstur kulit yang cenderung kusam dan kasar.

Sample sabun adalah dicaj RM25 sebiji.

Min order untuk dijenamakan sendiri adalah 50pcs sahaja
Serious buyer boleh call 0102209665
 ATAU
 Ke lokasi saya di:

SPA DUNIA SERI ANGGUN
1-15 JALAN PANDAN PRIMA 2,
DATARAN PANDAN PRIMA 55100 KL

(SHOPLOT LUAR TESCO AMPANG KL)
SEBARIS DENGAN BAGUS BAKERY

Selasa, 23 Disember 2014

DOORGIFT MURAH / DOORGIFT / DOORGIFT MURAH DAN CANTIK / FROM RM1.50 / DOORGIFT KAHWIN / HOMEMADE DOORGIFT/ DOORGIFT VIP / WEDDING DORGIFT / DOORGIFT SABUN / DOORGIFT SABUN AROMATERAPI /DOORGIFT SABUN WANGI / DOORGIFT WANGI / HANDMADE DOORGIFT / DOORGIFT BERTUNANG / EVENT

MEMANG MURAH FROM RM1.50 - RM 2.50 

DOORGIFT SABUN AROMATERAPI:
-doorgift yang sudah dikotakkan seperti dalam gambar dan dihiasi tali reben.

500pcs ke atas - RM 2.00/pc
400 pcs - RM 2.10/pc
300 pcs - RM 2.20 / pc
200 pcs - RM 2.30 / pc
100 pcs - RM 2.50 / pc
 

Ukuran bekas kotak doorgift ini 6.5cm x 6.5cm x 3.5cm. Berat anggaran 40gm. Memang sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis yang indah.

Ada 4 haruman & 4 warna  yang pasti membuatkan anda gembira:

1. Apple Blossom - hijau
2. Lily of the valley - biru
3. Sweet Grape - Purple
4. Geranium rose - Merah

Apalagi jom tempah!! Call 0102209665 untuk tempahan.






Jika anda bercadang untuk menghiasnya sendiri, boleh dapatkan loose pcs sabun ini. Minimum order adalah 100pcs. saiz sabun 4cm x 4 cm x 2.5 cm.  Pilih antara 4 haruman yang anda kehendaki. Harga seperti berikut:

500 pcs ke atas - RM 1.50 /pc
400 pcs - RM 1.60 / pc
300 pcs - RM 1.70 / pc
200 pcs - RM 1.80 / pc
100 pcs - RM 1.90 / pc



CARA ORDER:

1. ISI BORANG 'ORDER FORM' DI SEBELAH KANAN BLOG INI / TELEFON 0183719083 UNTUK ORDER.

2. ORDER  DISIAPKAN 7 HARI DARI TARIKH PEMBAYARAN.

3. CONFIRM ORDER HANYA DENGAN BAYARAN PENUH SAHAJA.

4. PICK UP ORDER DI KEDAI SAYA YANG BERALAMAT DI:

SPA DUNIA SERI ANGGUN
1-15  , JALAN PANDAN PRIMA 2
DATARAN PANDAN PRIMA
55100 KL

5. JIKA TAK DAPAT PICK UP SENDIRI, CAJ POS PERLU DIBAYAR.

SHOPLOT LUAR TESCO AMPANG KL. NEXT TO PETRONAS MRR2 AMPANG.

Khamis, 18 Disember 2014

KELAS SABUN HOMEMADE MELT & POUR NATURAL SOAP DI KUALA LUMPUR / KELAS SABUN HERBA / ARGAN SOAP / SABUN AROMATERAPI / SABUN LULUR

Ramai kawan-kawan bertanyakan jika seri ada buat kelas sabun atau tidak. Iye now seri buka kelas untuk buat sabun Natural Soap 100% Plant Base. Teknik Melt n Pour. Kelas setiap hari Sabtu / Ahad. Seperti berikut: Sila telefon untuk booking 0102209665.


Masa : 2-4 pm

Lokasi : Spa Dunia Seri Anggun, Shoplot Luar Tesco Ampang KL.
             1-15 Jalan Pandan Prima 2, Dataran Pandan Prima 55100 KL

Teori & Teknik bahan yang diperlukan untuk menghasilkan sabun anda. 
In the end of the class: Setiap peserta dapat membawa pulang 3pcs sabun anda.
Segala materials & utensils disediakan.

*Anda akan mempelajari sabun:
1. SABUN HERBA
2. SABUN LULUR
3. SABUN AROMATHERAPHY

TEORI DAN BASIC SOAP MAKING
RESIPI DAN PENGIRAAN KOS SABUN
TIPS DAN TEKNIK
VARIASI SABUN
PERSONAL COACHING
LIMITED FOR 2 STUDENTS PER SESSION
YURAN RM200 + SIJIL





Khamis, 4 Disember 2014

SILICONE SOAP MOULDS SUPPLIER MALAYSIA / SILICONE SOAP MOULD / JUAL MOULD SILIKON SABUN CANTIK MURAH DI MALAYSIA

Kepada semua pembuat sabun natural homemade, sekarang boleh dapatkan mould silikon sabun yang cantik cantik dan murah!!

KEDAI DI SPA DUNIA SERI ANGGUN (SHOPLOT LUAR TESCO AMPANG). Harga walk in lebih murah. Hubungi saya 0102209665

Materials : Silicone Mold
DESCRIPTION :  
  * Made of high quality Silicone.
   * mold is made of high quality non-toxic silicon food grade. Having fun to make a very lovely soap, jelly,    chocolate or candle with it. 
  * High durability and flexibility.
  * It will hold the shape for years.
  * Easy to use and clean.
  * Reusable, non-stick
  * oven safe as well as microwave, freezer and dishwasher safe
  * oven safe to-65F to +400F (-20c to +200c)
Silicone molds will increase the value of handmade soap

 Berat satu sabun dihasilkan 50gm
RM 25 inc postage
 SOLD OUT
PRE ODER 20 DAYS AFTER PAYMENT

 Berat satu sabun 75gm
RM 35 inc postage

NOW PROMOSI!!
ROSE MOULD RM25 inc postage 1pc
- buy 5 only RM100 inc postage

- 20 pcs available 

















Berat satu sabun anggaran 100gm
RM 30 inc postage
PROMOSI!! RM25 INC POSTAGE
8 PCS AVAILABLE

Berat satu sabun anggaran 100gm
RM 45 inc postage
SOLD OUT!!
PRE ODER 20 DAYS AFTER PAYMENT
Berat satu sabun anggaran 100gm
RM 35 inc postage
 1 PC available

SOLD OUT!!

CODE 001
Berat satu sabun anggaran 50gm
5.5x5.5x2
RM 6.50/pc
FREE POSTAGE FOR 20PCS & above




Berat satu sabun anggaran 30gm - 35gm
Depth 3cm
RM 30/pc inc postage
MINI MOULD FOR DOORGIFT

NEW!! 

NOW PROMOTION!!
RM25 inc postage
BUY 4 pcs RM100 FREE POSTAGE


High quality & high  durable. RM 300 inc postage
Saiz cavity 4x4x2.5cm depth.
About 40gms of soap

SOLD OUT!!
PRE ORDER









Cavity: 5.5x6.5x2.5
RM 65/pc inc postage
COLD PROCESS MOULD
LOAF SILICON MOULD
RM50 inc postage

SOLD OUT!!












MOULD SABUN LOVE ROSES EXCLUSIVE!!
BERAT SABUN 75 -80gm
RM 95 inc postage

9pcs available.











 RM 35 INC POSTAGE
RM 30 WALK IN
4 PCS AVAILABLE










RM 75 INC POSTAGE
RM 70 WALK IN
2 PCS AVAILABLE

SOLD OUT
PRE ORDER













RM 75 INC POSTAGE
RM 70 WALK IN
2 PCS AVAILABLE

SOLD OUT 
PRE ORDER















RM 50 INC POSTAGE
RM 45 WALK IN
10 PCS AVAILABLE


SOLD OUT 
PRE ORDER










RM 50 INC POSTAGE
RM 45 WALK IN
10 PCS AVAILABLE
 4 PCS NOW














RM 55 INC POSTAGE
RM 50 WALK IN
2 PCS AVAILABLE

SOLD OUT 
PRE ORDER

















RM 45 INC POSTAGE
RM 40 WALK IN
10 PCS AVAILABLE
4 PCS NOW













RM 50 INC POSTAGE
RM 45 WALK IN
2 PCS AVAILABLE

SOLD OUT 
PRE ORDER












RM 75 INC POSTAGE
RM 70 WALK IN
2 PCS AVAILABLE












CODE 011 (CODE PD GAMBAR SALAH)
RM 35 INC POSTAGE
RM 30 WALK IN
SOLD OUT!!

















RM 25 INC POSTAGE
RM 20 WALK IN
5PCS AVAILABLE
















RM 38 INC POSTAGE
RM 32 WALK IN
5PCS AVAILABLE















RM 35 INC POSTAGE
RM 30 WALK IN
4PCS AVAILABLE


















RM 40 INC POSTAGE
RM 35 WALK IN
5PCS AVAILABLE




RM 25 INC POSTAGE
RM 20 WALK IN
10 PCS AVAILABLE







RM 30 INC POSTAGE
RM 25 WALK IN
3 PCS AVAILABLE















RM 25 INC POSTAGE
RM 20 WALK IN
4 PCS AVAILABLE









KOTAK SABUN YANG READY MADE
 - Saya juga ada sediakan kotak ready made untuk sabun sabun anda sementara anda menghasilkan kotak sendiri.


- sesuai untuk sabun CODE:
*C0036 *R1398 * R1330 *RO542 * R0719
*R0140 *R0461
 
-sesuai untuk sabun yang menggunakan mould 100% HANDMADE CODE 001

- kotak plain brown sesuai letak sticker sendiri