Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2018

CIKGU SERI RAKAMAN RTM TV1 PROGRAM USAHAWAN DO IT

Imej
Pada 22 mac 18 bertempat di office AVANA kesayanganku..hihi... SERIEMAS EMPIRE terpilih sebagai USAHAWAN RTM DO IT yg akan bersiaran pada 23 APR ISNIN TV1 7 MALAM...
Macam biasa layan gambar then baru cerita
Ketika cgu di wawancara oleh pengacara dan penerbit Tuan Boyd Madasam
Sesi soalan yg biasa ditanyakan adalah bagaimana bermula.... ianya bermula dari PERMINTAAN PELANGGAN ITU SENDIRI TERHADAP MANDIAN BIDARA SERIEMAS YG TULEN, MUDAH, MURAH DAN BERKESAN.
AVANA platform e commerce merupakan platform Seriemas
penggerak utama kepada rakaman today TEAM SERIEMAS terdiri dari Sheikh Faiez, Stokis Gurl with her bff Bella... ni gambar selepas rakaman tu yg serabai hihi

Then kami pun bergambar kenang-kenangan

terima kasih yang terlibat iaitu team Avana, Dato, penerbit RTM Tuan Boyd Madsam, dan Team Seriemas terutamanya gurl, bella dan faiez.

Cikgu Seri dan Pengacara RTM
Alamak mana gambar dengan Team Avana..nway gambar2 tambahan kat bawah untuk kenangan hihi






CIKGU SERI ATTEND TEA TALK WITH PERDASAMA WP KUALA LUMPUR

Imej
Pada 21 apr 18 Rabu, cikgu attend tea talk with Perdasama WPKL. tak formal, just nak borak2 mengenai halatuju usahawan di bawah Perdasama Kl ni... layan gambar je la dulu, nanti ada masa lapang cgu share pengisian utama hihi

bertempat di Aseana Cafe KLCC ..posing dulu sebab cgu orang terawal sampai. Dah mmg tabiat cgu jadi orang awal. Attitude ok..kalau jenis lambat sampai, buat orang mengunggu tu tak professional, sila pegi jauh2 hihi
Chocolate cake and Cappucino..emmm my fav

Dato Fauzi, Kak Nora and Kak Ros

Baru nampak Dato Leen Ahmad dan Hajah.
Yup this is a serious talk, sebagai ahli Perdasama saya tentulah join sebab nak majukan diri dan business saya, sebagai ahli yg membayar cikgu nak tahu apa yg Persatuan boleh bawa usahawan seperti cikgu ni dalam kelompok enonomi negara, cewah ayatr hihi, , sangat berharap Persatuan join event2 besar seperti MAHA dan kumpulkan ahli-ahli di bawah event tersebut. at least ambil satu petak dan offer pada ahli, sebab kooperasi macam susah and tak…