CARA PEMBAYARAN ONLINE

Untuk pembelian, sila ikut langkah berikut:

1. Isi order anda di dalam Order Form di bawah & klik Submit Form.

2. Kami akan reply total bayaran melalui whatsapp atau sms. Saya akan maklumkan jumlah pembayaran termasuk pos.

3. Setiap item ada caj pos berbeza. Semakin banyak kuantiti semakin jimat caj pos. Harga seperti tertera di blog.

4. Pilih bayaran dengan klik pilihan bank anda. Buat pembayaran secara online melalui laman web bank tersebut. Sila isi e mail penerima duniaserianggun@yahoo.com bagi membolehkan saya menerima bukti pembelian anda.

Maybank Account:
164 089 808 235

CIMB Account:
8002525609

RHB Current Account:
2141 3800 1163 73

ACCOUNTS RECEIVER:
SITI YUMNI

NO TELEFON:
0183719803

*order melalui sms atau whatsapp / telegram tidak akan dilayan. Hanya order melalui borang yang sangat ringkas dan senang ini sahaja akan dilayan. Harap maklum kerana terdapat beratus item dan kami tidak mampu nak bagi details satu satu melalui WA/TELEGRAM.

*Segala info produk telah diberikan mohon kerjasama anda untuk melihat dan memahami info yang telah diberikan.

*Pengisian borang order melalui borang ini juga lebih baik dan sebagai rekod pembelian anda.

*Pembungkusan bahan mentah memerlukan masa 3-4 hari untuk courier. Bahan mentah tidak sama dengan produk siap di mana bahan mentah perlu disediakan dari semasa ke semasa agar dalam keadaan baik. Bahan mentah bukan bahan kegunaan harian yang boleh disediakan dalam kuantiti yang banyak terus kerana bergantung kepada faktor cuaca, akses kepada herba, matawang dan pelbagai faktor lain. Maka pelanggan dinasihatkan agar menyediakan stok anda sendiri juga supaya tidak habis bekalan untuk produk sabun, losyen, krim dan gel anda.

* atau ingin walk in ke kedai kami di:

PENGELUAR / PENGEDAR:

DUNIA SERI ANGGUN (002110641P)

NO LESEN: L0051538-3 1-15

JLN PANDAN PRIMA 2,

DATARAN PANDAN PRIMA,

68000 AMPANG TEL: +60 18 371 9803

*waze Tesco extra ampang

*kami mempunyai premis perniagaan, jadi anda boleh datang untuk melihat produk yang dikehendaki.

SEGALA KERJASAMA ANDA KAMI UCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH.

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact No
Postal Address
Item code & Quantity
Payment Method Maybank
CIMB
RHB
Any Question

Form provided by Freedback.

Paypal

Isnin, 22 Mac 2010

Ubat untuk Kucing Sakit..



Semalam kucing seri yang kecil comel bernama Putih sakit... Semalam seri keluar kerja dari pagi hingga ke malam. Tak pasti apa lah aktiviti si Putih kat rumah.. Bila malam seri nak keluar makan, seri terdengar suara Putih dalam bilik cleaner yang berkunci. Rupanya Putih terperangkap dalam bilik cleaner management apartmen seri.. Dengan menggunakan cara-cara tertentu Putih akhirnya berjaya dikeluarkan...(Magik kan..)

Tapi si Putih asyik marah-marah mungkin badannya dah penat seharian terperangkap dalam bilik tu. So seri bagi makanan lembut dalam tin...(favourite dia). Tapi dia still marah-marah lagi n tiba-tiba lari ke pasir (ingatkan dia nak membobos) tapi rupanya muntah semula makanan tadi.



Seri letak dalam sangkar dia coz biasanya kucing sakit akan lari jauh takut kita nampak dia sakit. Kemudian seri bagi makan rumput.


Si Putih makan rumput macam lembu..banyak betul… Lepas beberapa ketika… eh Putih dah sihat dan tak marah-marah lgi… Ye..Putih dah sihat… So untuk kucing yang tak sedap badan dan muntah-muntah bagilah makan rumput ok…



Tengok..comel kan si Putih ni..manja tul tapi garang.. Sayang si Utih..

4 ulasan:

  1. memang betul rumput mujarab..
    cara traditional kdg2 lagi mujarab..
    kucing saya kene gigit lepas je mkn rumput dah sihat..
    =D

    BalasPadam
  2. As'kum, Cikgu.

    Boleh juga kalau amalkan penawar yg ada di sini supaya kesihatan ia lebih terjamin:

    Rawatan untuk Kucing Kesayangan

    Penawar tu kuat juga kesannya. Semoga berjaya. Thanks.

    BalasPadam
  3. As salam cikgu! Satu pengalaman dan tips yang menarik dalam merawat kucing yang sakit :)

    BalasPadam
  4. nk tnya,rumpur apa2 pun bole ke? kucing sy murung,xnak mkn minum lepas kawan die mati..now asik bernafas laju,takut sy tgok

    BalasPadam